lunes, 24 de mayo de 2021

EN COMÚ PODEM REUS INSTA AL GOVERN MUNICIPAL A TENIR EN COMPTE ELS ESPAIS DE LA CIUTAT QUE ES CONVERTEIXEN EN DEIXALLERIES INCONTROLADES.

Des d'En Comú Podem Reus s'inicia una campanya de denúncia perquè l’Ajuntament de Reus dugui a terme les actuacions necessàries per a garantir que els solars del nostre municipi  s'adeqüin a la normativa de seguretat i salubritat. 

L’espai a la T-310 abans d’arribar al camí dels Molins Nous i al costat de Bon Àrea  s’ha convertit en un punt incontrolat de brossa i restes d’obres, on llancen tota mena de deixalles, entre elles parts de nevera i neumàtics i l'estat en el qual es troba el sostre de l’edifici abandonat suposa un greu perill. 

Tornem a denunciar novament que es netegin els solars públics i privats del carrer Pere Calderó i tota la zona al voltant del I.S. Pi del Burgar per la presència continua de rates en aquest entorn, al costat d'un centre escolar.

Són només dos exemples dels molts solars detectats que no compleixen amb la normativa municipal de seguretat i salubritat i que anirem denunciant al llarg d'aquesta campanya.


 

No hay comentarios:

Publicar un comentario