martes, 2 de abril de 2019

Reus En Comú Podem presenta la llista electoral amb el pacte «com a futur de govern»

Ricardo Redondo, Nazaret Troya, Gerardo Sisó i Encarna Quirós seguiran a Pilar Flamenco en la candidatura,
La formació Reus En Comú Podem, ahir dilluns 1 d'abril, va presentar la llista de les persones candidates a les eleccions municipals del 26 de maig a Reus. Pilar Flamenco, secretaria general de Podem Reus i alcaldable a les municipals, va donar a conèixer a les quatre persones que la seguiran en la candidatura. Reus En Comú Podem està disposat a pactar, ja que «les majories s'han acabat i ara toca pactar per formar govern».

Pilar Flamenco presenta la llista Podem En Comú Reus

Després de la coalició entre Reus En Comú i Podem, Pilar Flamenco —primera a la llista electoral— ha volgut destacar la personalitat dels candidats que la segueixen, «són persones que afronten un mateix repte, gent comuna amb les problemàtiques i preocupacions de la ciutadania reusenca». D'altra banda, remarca que «en les anteriors eleccions generals vam ser la força més votada a Reus, amb 8.400 vots».
El pacte com a futur del govern municipal

Reus En Comú Podem, va explicar que estan disposats a pactar amb altres formacions polítiques, ja que «tocarà pactar per a formar govern i els nostres votants tindran molt clar amb qui estaríem disposats a fer-ho», explicava Flamenco. D'altra banda, feia referència que ara «esperem saber si el PSC apostarà per Ciutadans, i si ERC seguirà apostant per Convergència».
'Guanyem amb tu' i 'Un Reus de totes'

Els lemes de la campanya política de Reus En Comú Podem són 'Guanyem amb tu' i 'Un Reus de totes'. El primer es basa en el compromís de la ciutadania i en paraules de Flamenco «els reusencs saben què és important en la política municipal» i afegeix, «tenim molt clar a qui ens devem». 'Un Reus de totes' fa referència, segons Pilar, a «una ciutat planificada des del feminisme, més integradora, més justa i igualitària, començant per les institucions».
Ricardo Redondo, número dos

Flamenco va presentar primerament a Ricardo Redondo, que serà el número dos de la llista Reus En Comú Podem. Ricardo era la cara visible de la formació Comuns Reus abans que aquest partit s'unís amb Podem Reus per crear una candidatura conjunta. Redondo és professor i pare, forma part de la FAPAC i per tant, està vinculat al món de l'educació.
Nazaret Troya, número tres

A la llista la segueix, com a número tres, Nazaret Troya, que és tècnica en Integració Social i promotora relacionada en la igualtat de gènere. En relació a Troya, Pilar Flamenco explica que «va ser la primera persona que vaig conèixer fa cinc anys quan em vaig acostar a Podem Reus, juntes hem compartit molts processos».
Gerardo Sisó, número quatre

En quarta posició a la llista de la formació lila se situa Gerardo Sisó. De professió soldador a les petroquímiques, segons Flamenco, està «disposat a no mirar cap a un altre costat davant les problemàtiques i en relació a la situació del seu barri».
Encarna Quirós, número cinc

Finalment en la cinquena posició es troba Encarna Quirós. És graduada social, vetlla pels drets laborals dels treballadors i treballadores i segons la definició de Pilar Flamenco, és «coneixedora de les dificultats dels autònoms i petites empreses».

Font: Tarragonadigital.com
Enllaç: https://tarragonadigital.com/reus/reus-comu-presenta-llista-electoral-eleccions-municipals-2019

No hay comentarios: